lunduniversity.lu.se

The Subject of History

Department of History | The Joint Faculties of Humanities and Theology

SI-ledare VT 2019

HISA24, Grundkurs

HISA25, Fortsättningskurs

HISA35, Fortsättningskurs

ÄHID03, Historia 3

Frida Gudmundsson

Hej! Jag heter Frida, är 26 år och snart färdig gymnasielärare i historia och samhällskunskap. Jag satsar även på en master i genusvetenskap! Utöver pluggandet så jobbar jag kommunalt och är politiskt engagerad här i Lund. Är numera van SI-ledare på både A-kursen och B-kursen. Ser fram emot ytterligare en termin tillsammans med er studenter!

E-post: frida.gudmundsson.249student.luse

Nina Davidsson

Hej! Nina heter jag och är inne på min fjärde termin som mentor i historia. Jag har läst historia och statsvetenskap tidigare, och sätter ihop min egen examen genom att nu läsa freds-och konfliktvetenskap. Det ska bli jätteroligt att påbörja en ny termin med er! Tveka inte för att höra av er med frågor och funderingar gällande kursen. Allt gott!

E-post: nina.davidsson.227student.luse 

Anja Sundqvist

Hejsan! Jag heter Anja och går just nu fjärde terminen på kandidatprogrammet och pluggar för tillfället etnologi som fördjupningskurs. Jag är en sån som aldrig kan bestämma mig för vilken del av historia jag gillar bäst, men jag är svag för genus- och sexualitetshistoria, som jag också hoppas kunna fördjupa mig i i framtiden. Det ska bli jättekul att jobba med er och jag hoppas vi ses under terminens gång!

E-post: anja.sundqvist.2655student.luse

Sofie Caspersen

Hej! Mitt namn är Sofie och jag är inne på min tredje termin på kandidatprogrammet, där jag läser kursen "Projektledning och projektarbete för historiker". För mig är historia såklart det bästa som finns, men om jag måste välja så är Nordens historia helt klart det mest intressanta. Utöver studierna arbetar jag inom museivärlden som både butiksansvarig och pedagog. Det ska bli trevligt att ser er på många spännande SI-möten!

E-post: sofie.caspersen.1870student.luse

Mentorshandledare

Anna Wallette

E-post: studievagledarehist.luse

Vill du jobba som SI-ledare?