Forskarskola i historiska studier ger doktoranderna viktiga nätverk

2016-11-21

Johannes Ljungberg och Hanne Sanders intervjuas om Nationella forskarskolan i historiska studier i Lunds Universitets Magasin.

Historiska institutionen i Lund har stått som värd för den Nationella forskarskolan i historiska studier under 16 år. I senaste numret av LUM funderar doktoranden Johannes Ljungberg och professorn i historia, tillika verksamhetsansvarig för utbildningen, Hanne Sanders om varför denna forskarskolan har lyckats så bra.

Länk till artikeln: Forskarskola i historiska studier ger doktoranderna viktiga nätverk LUM (nr 7, 2016)

Foto: Louice Cardell Hepp