LUVIT

På en del av våra kurser används utbildningsplattformen LUVIT. Du kommer att använda den om du går någon av våra distanskurser, men även på en hel del campuskurser använder lärarna LUVIT som ett komplement till undervisningen i sal.

På LUVIT lägger man som lärare på campuskurserna upp en del av kursens material samt extramaterial som läraren vill presentera, powerpoint-presentationer, med mera.

distanskurserna träffar du såväl dina studiekamrater som din lärare online på LUVIT. Där kan du även presentera dig på din egen hemsida - eller på din blogg om du hellre vill det. Där finns också alla scheman, uppgifter du ska göra samt olika möjligheter att presentera ditt arbete. Här samarbetar du med dina kurskamrater kring olika historiska problem och här ger läraren respons på det arbete du gjort.

Inloggningsuppgifter till LUVIT får du skickat till din e-mailadress när du blivit antagen till kursen. Så håll utkik efter ett sådant mail om din lärare vill använda LUVIT. OBSERVERA att det finns två vägar in i LUVIT (se i högerspalten på denna sida). Som vanlig lundastudent skall du använda den första av dessa vägar. Du loggar in med ditt studentkonto.

Bill Gates om LUVIT

Bill Gates om LUVIT LMS från Vimeo.

LOGGA IN I LUVIT

Här loggar du in på LUVIT-portalen (nytt fönster).